Over ons

Bij Trois Soeur ademt muziek door elke noot en visualisatie die we creëren. Als een jonge Belgische muziekgroep is onze passie voor sonische experimenten en audiovisuele kunst de drijvende kracht achter ons werk. We zijn een collectief van gelijkgestemde artiesten die de grenzen van muziek willen verleggen door het gebruik van moderne technologie en creatieve samenwerkingen.

Onze liefde voor de Mac is onbetwistbaar; het is het hart van onze creatieve proces. De intuïtieve interface en krachtige mogelijkheden stellen ons in staat om te duiken in de wereld van loops, samples en editing met een vloeiendheid die onze artistieke expressie versterkt. Of we nu bezig zijn met het componeren van onze volgende track of het finetunen van de details, onze Macs zijn de onmisbare instrumenten die onze creativiteit omzetten in realiteit.

De synergie tussen muziek en beeld is essentieel voor de ervaring die we willen bieden. Daarom werken we nauw samen met een getalenteerde videokunstenaar wiens visie en expertise op een Mac ons helpt om onze muziek tot leven te brengen op een manier die zowel boeiend als onvergetelijk is. Deze samenwerking resulteert in meeslepende visuals die onze klanken vergezellen en een verhaal vertellen dat verder reikt dan de muziek alleen.

Elke compositie en elke video is een weerspiegeling van onze gezamenlijke inspanningen om iets unieks te creëren. We zijn niet alleen een band; we zijn een creatieve eenheid die streeft naar innovatie en de kracht van muziek en beeldtaal erkent om emoties te ontlokken en herinneringen te creëren.

Trois Soeur is een plek waar technologie en kunst samenkomen, waar de traditionele grenzen van muziekproductie worden doorbroken, en waar elke melodie en elk beeld een uitnodiging is tot een diepere verbinding met ons artistieke universum. We nodigen u uit om deze reis met ons te delen, om samen de toekomst van muziek en visuele kunst te verkennen.